Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Pleats Please Apa de Toaleta


Notele de varf stralucitoare se deschid cu aroma intriganta de nashi, un fruct hibrid care oscileaza intre para si mar, cu nota de para predominanta.

 Pentru aceasta noua aroma, exuberanta si vigoarea buchetului floral au fost un ‘’must’’— pentru a defini feminitatea unei compozitii subtile si delicate.

 Notele de mijloc, pline de bucurie si optimism sugereaza o senzualitate plina de gratie, infloresc pentru prima data cu note de bujor proaspat si sweet pea. Indol-ul aduce o atingere de...

Presedintele croat Josipovic primeste delegatiile companiilor Global Putra si Orbico


Presedintele croat Ivo Josipovic a primit o delegatie a Companiei Indoneziene Global Putra International Group, condusa de Sumadi Kusuma, si o delegatie a companiei Croate Orbico, care l-a informat despre cooperarea de afaceri si despre posibilitatile de a extinde cooperarea economica intre Croatia si Indonezia.

Conform comunicatului sosit de la biroul Presedintelui, cele doua companii, care se angajeaza in distributia de marfuri in primul rand, cauta sa stabileasca o ruta importanta pentru...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.