Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico România câștigă premiul Disney pentru „Lansare Produsul Anului – 2017


În cadrul întâlnirii anuale Disney din18 aprilie, compania Walt Disney a acordat premii pentru 3 categorii: Producție / Distribuție / Retail.

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că Orbico România a câștigat premiul de Distribuție pentru „Lansare Produsul Anului – 2017”

Acest premiu vine ca urmare a lansării cu succes în piață a liniei de jucării Cars 3, generând vânzări de aprox. 1 milion de euro cu o creștere de 400% față de anul precedent.

Este primul premiu pentru Divizia Jucării -...

Montblanc Legend Spirit


Legend Spirit

Noua aroma barbateasca

De peste 100 de ani, Montblanc a fost distins de către valorile sale de bază de măiestrie Europene fine, un patrimoniu al sofisticarii și o unitate constantă pentru inovare definitivata de excelenta. Legenda Montblanc este ancorată în istoria sa, care a început în 1906, atunci când bancherul Alfred Nehemias, inginerul din Berlin, August Eberstein și comerciantul staționar Claus-Johannes Voss au decis să creeze instrumente de scris elegante, oferind o...

Embleme Intense


NOUA LANSARE MASCULINA MONTBLANC

Nascut din dorinta de a avea un ambalaj cu design unic si luminos, Montblanc EMBLEM INTENSE se acopera cu o mantie argintie.

La notele de top esti surprins imediat de o explozie de prospetime, un cocktail de frunze de citrice si mirodenii inghetate, un amestec racoritor de Grapefruit, Frunze de Salvie si Cardamon.

Inima intensa si eleganta dezvaluie acordul semnatura al frunzelor crocante de Violeta inghetata, invelit in note fructate de Pamarose (...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.