Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Embleme Intense


NOUA LANSARE MASCULINA MONTBLANC

Nascut din dorinta de a avea un ambalaj cu design unic si luminos, Montblanc EMBLEM INTENSE se acopera cu o mantie argintie.

La notele de top esti surprins imediat de o explozie de prospetime, un cocktail de frunze de citrice si mirodenii inghetate, un amestec racoritor de Grapefruit, Frunze de Salvie si Cardamon.

Inima intensa si eleganta dezvaluie acordul semnatura al frunzelor crocante de Violeta inghetata, invelit in note fructate de Pamarose ( ingredientul exclusiv cu note de mar copt ), iar caldura notelor de inima, este sporita cu arome condimentate de Nucsoara.

La baza, lemnul pretios evidentiat de tonuri profunde de patchouli este splendid amestecat cu un acord rafinat de piele catifelata, descoperind astfel  o masculinitate intensa, uimitoare. Combinat cu boabe de Tonka, Emblem Intense emana o senzualitate profunda si lasa semnatura sa puternica sa se dezvolte intr-o urma incredibila.

EMBLEM INTENSE se inspira din celebrul stilou Meisterstück  Solitaire Royal Legrand. Acest stilou este realizat din dorinta de a imbina designul clasic Montblanc si materialele unice. Argintul elegant cu model “abarley guilloché”, finisat cu un diamant stralucitor, face referire la individualitate.

Barbatul Emblem Intense este elegant, rafinat, debordeaza de prospetime si adora sa fie independent.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.