Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Brand-uri noi in portofoliul Orbico Romania - Rio Mare


Incepand cu luna august, portofoliul nostru s-a extins la nivel national, atat in canalul traditional cat si in cel al comertului modern, cu brandul Rio Mare. Cu o gama variata de produse pe baza de peste: conserve, pate, salate - Rio Mare deserveste piata din Romania cu produse autentice italienesti, de cea mai inalta calitate, oferind consumatorilor o experienta de consum superioara. Folosind cele mai inalte tehnologii de procesare si preparare, conservele de ton  Rio Mare se bucura de...

Brand-uri noi in portofoliul Orbico Romania - Bonux


Orbico Romania a decis sa intre si in categoria produselor nealimentare. Astfel, incepand cu luna iulie, am adus in portofoliul nostru brand-ul Bonux, cu o istorie de peste 25 ani pe piata din Romania, fiind in prezent al 3-lea jucator in categoria “value for money”. Pe o piata de detergenti cu o continua crestere in Romania, Bonux isi propune sa ajunga in casele a cat mai multor romani prin intermediul formatelor diverse si al parfumurilor inedite. Bonux a fost achizitionat de grupul german...

Un nou premiu pentru Orbico Romania - Divizia Toys


La Târgul de Jucării din Hong Kong, partenerul Orbico, Mattel, a acordat companiei Orbico România premiul IN STORE EXECUTION 2018.

Acest lucru vine ca urmare a ideilor extraordinare și a eforturilor depuse de angajații noștri, care, în mai puțin de o lună, au facut posibila creșterea cu 300% a vânzărilor de branduri Barbie și Hot Wheels, comparativ cu perioada precedentă.

Felicitări calde întregii echipe și partenerilor!...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.