Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Balmain Carbone


Casa de moda Balmain a fost creata de designerul cu acelasi nume, Pierre Balmain. Acesta si-a descoperit dragostea pentru materiale si design inca de la o varsta frageda, petrecand mult timp alaturi de mama sa atunci cand aceasta crea rochii.  In anul 1945, designerul si-a deschis propria casa de moda, in strada François Premier, nr 44, in Paris, unde se gaseste si astazi sediul central Balmain.

Carbone este un parfum modern si luminos. Dedicat barbatului urban, care este pasionat de cele mai...

My Burberry


My Burberry captureaza aroma unei gradini londoneze imediat dupa ploaie.

Notele de varf date de sweet pea se contopesc cu aromele de bergamota si cu o inima de geranium,  gutui aurii si frezie, completate cu note de baza date de roua de trandafir de Damasc si trandafir centifolia cat si patchouli.

Facand referire la paleta de culoare a trenchului Burberry,aroma My Burberry este o amintire a nuantei semnatura de bej miere, una dintre cele trei culori folosite in colectia Heritage Trench Coat....

Boss Bottled New Image


Man of Today

De-a lungul timpului, brandul Hugo Boss te inspiră şi te încurajează să îţi realizezi potenţialul deplin spre succes.

Astăzi, anul 2014, reprezintă începutul unei noi ere, în care bărbaţii îşi revendică masculinitatea.

Succesul nu mai reprezintă ceva ce aştepţi, ceva ce deţii, ceva ce depinde numai de realizările în carieră. În prezent, succesul este ceva ce dovedeşti în mod constant, ceva ce dobândeşti, ceva construit în jurul vieţii private, sociale şi profesionale.

Alături...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult