Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Blu di Roma


BLU DI ROMA/BLU DI ROMA UOMO

Roma……orasul simbol care ne aminteste de Dolce Vita, autenticul spirit Italian, sinonim cu Arta, Modernitate, Trecut  si Prezent.
Descoperirea frumusetii eterne a Romei  ma face sa ma simt parte din univers.  Aroma, aerul proaspat, imaginile  din trecut si prezent..

BLU DI ROMA aduce spiritul revigorant al verii in mijlocul orasului

Blu di Roma pentru EA
Note de top: Pomarose
Note de mijloc: Iasomie
Note de baza: Paciuli

Blu di Roma UOMO pentru EL
Note de top:...

Balmain Carbone


Casa de moda Balmain a fost creata de designerul cu acelasi nume, Pierre Balmain. Acesta si-a descoperit dragostea pentru materiale si design inca de la o varsta frageda, petrecand mult timp alaturi de mama sa atunci cand aceasta crea rochii.  In anul 1945, designerul si-a deschis propria casa de moda, in strada François Premier, nr 44, in Paris, unde se gaseste si astazi sediul central Balmain.

Carbone este un parfum modern si luminos. Dedicat barbatului urban, care este pasionat de cele mai...

My Burberry


My Burberry captureaza aroma unei gradini londoneze imediat dupa ploaie.

Notele de varf date de sweet pea se contopesc cu aromele de bergamota si cu o inima de geranium,  gutui aurii si frezie, completate cu note de baza date de roua de trandafir de Damasc si trandafir centifolia cat si patchouli.

Facand referire la paleta de culoare a trenchului Burberry,aroma My Burberry este o amintire a nuantei semnatura de bej miere, una dintre cele trei culori folosite in colectia Heritage Trench Coat....

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 19 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.