Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Eau de Lacoste pour Femme


Pentru femeile care cred ca senzualitatea este naturala si fara efort – niciodata calculata. Exact ca o camasa de bumbac pe piele, este simpla, nepretentioasa, dar intotdeauna chic.

NOUL EAU DE LACOSTE este un parfum fresh cu un stwist soft atragator. Ma face sa ma simt naturala, senzuala, exact asa cum vreau eu.

Eau De Lacoste – Partea simpla a senzualitatii

Nota de top: ananas, mandarina, bergamota

Nota de mijloc: floare de ananas, trandafir, floare de portocala, iasomie

Nota de baza:...

Dolce by Dolce&Gabbana


Dolce primul parfum floral al brandului, anunta o calatorie senzoriala si emotionala spre inima universului Dolce&Gabbana: teritoriul de vis al Siciliei.

Dolce infloreste in amintirile lui Domenico si Stefano. Emotiile si valorile traditionale prind viata prin reflexie in aceeasi oglinda antica, care atarna in magazinul de croitor al tatalui lui Domenico, in Polizzi Generosa, langa Palermo si care astazi isi are locul in biroul designerilor.

Feminin si proaspat, Dolce intruchipeaza echilibrul...

Balmain - Eau d'Ivoire


Un parfum delicat si senzual, cu note stralucitoare, care scot in evidenta esenta florala, invaluita intr-un voal de mosc. Rafinat, elegant, cu o prospetime luminoasa, Eau d’Ivoire reprezinta fantezia artistica a unei femei sofisticate care transmite o eleganta stilata celor din jur. Notele de top, de mijloc si de baza: bergamota, coacaze rosii, osmanthus, magnolie, mosc, paciuli, se combina armonios, creand un parfum proaspat si elegant.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.