Noutăti


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Montblanc Legend Spirit


Legend Spirit

Noua aroma barbateasca

De peste 100 de ani, Montblanc a fost distins de către valorile sale de bază de măiestrie Europene fine, un patrimoniu al sofisticarii și o unitate constantă pentru inovare definitivata de excelenta. Legenda Montblanc este ancorată în istoria sa, care a început în 1906, atunci când bancherul Alfred Nehemias, inginerul din Berlin, August Eberstein și comerciantul staționar Claus-Johannes Voss au decis să creeze instrumente de scris elegante, oferind o...

Embleme Intense


NOUA LANSARE MASCULINA MONTBLANC

Nascut din dorinta de a avea un ambalaj cu design unic si luminos, Montblanc EMBLEM INTENSE se acopera cu o mantie argintie.

La notele de top esti surprins imediat de o explozie de prospetime, un cocktail de frunze de citrice si mirodenii inghetate, un amestec racoritor de Grapefruit, Frunze de Salvie si Cardamon.

Inima intensa si eleganta dezvaluie acordul semnatura al frunzelor crocante de Violeta inghetata, invelit in note fructate de Pamarose (...

Hugo Woman


YOUR FRAGRANCE. YOUR WAY.      

Noul Hugo Woman este indraznet si increzator, si in acelasi timp foarte feminin. Parfumul ideal pentru femeile moderne, cu stil, care isi traiesc viata exact asa asa cum isi doresc.
Feminin cu o atingere contemporana masculina. Distinctiv, individualist si neconventional.
Rezultatul, un parfum inconfundabil: feminin, elegant, provocator care celebreaza individualitatea femeii.

Note de varf: Pulpa de zmeura
Note de mijloc: Ceai negru
Note de baza: Note lemnoase...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult